Az órák tanmenetének egyeztetése és/vagy a megfelelő tananyag kiválasztása céljából először javaslok egy ingyenes konzultációt és szintfelmérést, így a megbeszélés és az ismerkedés nem veszi el az időt a tanulástól. Az önálló nyelvgyakorlás kezdeti megkönnyítésére az első órán minden új tanulóm ajándéka egy 107 db egyszerűsített olvasmányt (Penguin Readers, Oxford Bookworms) tartalmazó összeállítás pdf formátumban, különböző szinteken és témákban.

Ajánlom figyelmedbe a Tananyagok menüpontot; itt található az a folyamatosan bővülő lista, amely a diákjaim részére díjmentesen biztosított tanulási segédleteket tartalmazza.

Az órákat a XIII. kerületben tartom, autóval (parkolási lehetőség közvetlenül a ház előtt, 175 Ft/óra) és tömegközlekedéssel (3-as metró-Gyöngyösi utca/Duna Plaza/, 105-ös busz, 14-es villamos, 20-as, 30-as és 32-es busz) egyaránt jól megközelíthető helyen.
Időbeosztásom rugalmas, az órák kezdési időpontját 9-19 óráig tehetjük szinte bármikorra.
Várom mindazok jelentkezését, akik előnyben részesítik az egyéni igényekhez igazított, lelkiismeretes nyelvoktatást, valamint a színvonalas, határidőre teljesített fordítást korrekt áron. Számlát természetesen tudok adni oktatásról és fordításról is.

 

ÓRADÍJAK 1 FŐRE:
45 perc: 3500 Ft
60 perc: 4000 Ft

 

ÓRADÍJAK 2 FŐRE:
45 perc: 6000 Ft
60 perc: 7000 Ft